četvrtak, 26. veljače 2015.

NAJJAČI TROFEJ JELENA U NJEMAČKOJ?




Najjači trofej jelena u Njemačkoj?


Jedan njemački lovac bio je u lovu na divlje svinje kada mu se pred nišanom našao uistinu zadivljujuć primjerak jelena običnog. Nije se mnogo dvoumio – odstrijelio je jelena kapitalca od 245 kg težine rogova 17,2 kg!

Trofej je procijenjen na 260 CIC točaka, čisto zlato! Za usporedbu, dosadašnji vrh držao je jelen od 250 CIC točaka a svjetski rekord drži jelen iz Bugarske s 276 točaka.

Konačan broj točaka saznati će se u ožujku slijedeće godine na državnom ocjenjivanju trofeja.

NAJBOLJI OPTIČKI CILJNIK U POVIJESTI ZEISSA - VICTORY V8


Zeiss je ovim optičkim ciljnikom visoko postavio ljestvicu jer riječ je o najfleksibilnijim, najbistrijem i najkompaktnijem super-zoom optičkom ciljniku kojeg se trenutno može naći na tržištu! V8 eliminira sve probleme konvencionalnih proizvoda s velikim povećanjem, poput gubitka svjetline, malih izlaznih pupila i glomaznog dizajna.
Zeiss je ovim optičkim ciljnikom visoko postavio ljestvicu jer riječ je o najfleksibilnijim, najbistrijem i najkompaktnijem super-zoom optičkom ciljniku kojeg se trenutno može naći na tržištu! V8 eliminira sve probleme konvencionalnih proizvoda s velikim povećanjem, poput gubitka svjetline, malih izlaznih pupila i glomaznog dizajna

VAZDUŠNE PUŠKE



Diana – Germany
TOP GUN je već više godina generalni zastupnik nemačkog proizvođača "Diana" za Republiku Srbiju.

Na lageru imamo skoro sve modele vazdušnih pušaka i opreme: optičke nišane, nosače optičkih nišana, diabole, futrole, mete, itd. Na kupljene proizvode dajemo fabričku garanciju od 2 godine, imamo ovlasćen servis, ceo asortiman rezervnih delova i obezbeđujemo delove za modele koji se više ne proizvode.

Vazdušne puške "Diana" izuzetnog su kvaliteta i kompletno se proizvode u Nemačkoj.
MODELI VAZDUŠNIH PUŠAKA: